Post Reply 

Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STELEVERZI / 9 IUNIE / URBAN GROOVE / IN_ALTA FRECVENTA
Author Message
Oza Offline
Maresal, gen...

STELEVERZI / 9 IUNIE / URBAN GROOVE / IN_ALTA FRECVENTA
DETALII ACILEA PE BLOGUL LUI RAKU.

TREABA SE INTAMPLA PE GREEN CHANNEL! STAI PE FRECVENTA...

"Asta e diferenta dintre salvari si electricitate. // Dintre magnolie si fericire. // Întelegi? // Întelegi? // Întelegi? // Întelegi?... " (Pasa de pe c.u.g.)
08-06-2009 23:34
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
valalex0507 Offline
Fruntas
**

RE: STELEVERZI / 9 IUNIE / URBAN GROOVE / IN_ALTA FRECVENTA
Cand veti face un concert si in Timisoara.Aveti multi fani aici si ne-am bucura enorm sa va auzim live.Am facut pe ritmurile si muzica voastra multe amintiri,in mult prea multe locuri si daca am reusi sa va auzit si pe viu cred ca ar fi un vis implinit.Alti oameni spera sa vada trupe cu renume international si asa mai departe,noi va vrem pe voi,pentru ca ne-ati atins cum nu au reusit altii.Sper sa reusesc sa va prind la un concert prin zona,sa cant impreuna cu voi si sa ma bucur intens de piesele voastre.
Respecte,Poppy
09-06-2010 02:25
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Oza Offline
Maresal, gen...

RE: STELEVERZI / 9 IUNIE / URBAN GROOVE / IN_ALTA FRECVENTA
si mie/noua ne-ar placea mult sa concertam, insa nu e atat de usor, trebuie un mini organizator chiar si pentru un mini concert sa se ocupe de treburi, chestii si socoteli. daca se organizeaza, noi venim cu cea mai mare placere.

de organizat personal nu am cum

"Asta e diferenta dintre salvari si electricitate. // Dintre magnolie si fericire. // Întelegi? // Întelegi? // Întelegi? // Întelegi?... " (Pasa de pe c.u.g.)
09-06-2010 12:05
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump: