Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Site-ul steleverzi
Author Message
Oza Offline
Maresal, gen...

Site-ul steleverzi
ne gandeam sa facem un site, simplu asa, dedicat doar ideii de steleverzi, o scurta bio ceva, poze, liveuri si poate in paralel un blog, sa ne impartim ideile.

facem un exercitiu de imaginatie si sa sarim cu niste idei gratuite? ce zici?

tu cum ai vedea site-ul steleverzi? eu am cateva idei dragute dar poate exista ceva interes, nu stiu. baga un post. spune-ti parerea Smile

"Asta e diferenta dintre salvari si electricitate. // Dintre magnolie si fericire. // Întelegi? // Întelegi? // Întelegi? // Întelegi?... " (Pasa de pe c.u.g.)
19-03-2009 15:27
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
respect Offline
Caporal
**

RE: Site-ul steleverzi
Hm..tre musai sa contina un istoric (gen ce kkt am fost.. si ce praf am ajuns, pentru informarea fanilor), neaparat evenimente (unde plictisiti voi lumea sau unde se plictisesc altii intre ei), next..poze..vedetele fara poze, nu sunt vedete, eventual puteti face o licitatie sa va achizitionati si un aparat foto, evident cu manivela, daca aveti cumva prieteni, neaparat sa aratati si la altii, si sa nu lipseasca "shop-ul" (3 autografe la 1 leu)....si cam orice...ce e mult nu strica niciodata, doar ispiteste!

Era sa uit....sa va puneti muzica, sa puneti povestile, gandurile, sa puneti pasiunea...

Respect
24-03-2009 15:17
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Oza Offline
Maresal, gen...

gura ta, adevar graieste

numai ca eu ma referam la forma, de content ne putem ocupa si singuri.

"Asta e diferenta dintre salvari si electricitate. // Dintre magnolie si fericire. // Întelegi? // Întelegi? // Întelegi? // Întelegi?... " (Pasa de pe c.u.g.)
25-03-2009 00:09
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
respect Offline
Caporal
**

am inteles, am luat-o pe aratura intr-un stil mare.. Big Grin
"tu cum ai vedea site-ul steleverzi?"....ca stele verzi...plin de personalitate, black&white, urban style Smile....

Sunt sigura ca o sa iasa ceva frumos, putina "informatica industriala", pe ici pe colea si gata Wink

Respect
26-03-2009 22:59
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump: