Buna, baieti.
Imi plac mult "operele voastre de arta". Suna lingusitor si roz, dar nu gasesc alta forma.
Mi-am umplut prietenii de melodiile voastre, imi pare rau ca nu am avut inspiratia sa le dau direct linkul, sa downloadeze ei albumul, asa ati avea o idee mai concreta de cati dintre noi va asculta.
Am ajuns la steleverzi pe cont propriu, acum 3 luni cred, de la Oza-Traieste, o melodie ce o am in calculator de mult, mult timp. Nu am idee de unde, dar era acolo. Si am "redescoperit-o" (fac asta des cu melodiile mele de suflet, le descopar, le las sa mi se muleze pe sufletel, le redescopar, and so on.)
Intr-una din redescoperiri, mi-am dat seama ca imi place foarte mult(din nou, doar ca de data asta nu mi-a fost de ajuns)

Si am inceput sa ma imprietenesc cu youtube-melodii oza. Am ajuns la steleverzi, betia gandului. Apoi au urmat toate. Am citit mai sus, sau in alt topic (in fine) ca nu va grabiti in a "lansa" alte melodii. Si mie-mi convine, transmit multe, daca ne-ati da prea multe deodata, nu le-am simti intra-devar pe toate, nu incap intr-un om intr-o perioada scurta de timp. Ca de exemplu, eu rar ascult tot albumul intr-o singura zi, doua. Deobicei e o melodie, corelata cu o stare, sau invers. mai multe nu incap.

Concluzie, daca se poate zice asa, foarte bun, cel mai bun.
l.e: Am citit dialogurile din culise plangand, cu un zambet tampit.