Post Reply 

Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stele Verzi
Author Message
Oza Offline
Maresal, gen...

RE: Stele Verzi
nu stiu cat de great voice are oza da-ti multumeste mult pentru ce-ai scris mai sus.

mai da niste ture pe aici pe forum, avem multe texte de gustat si multe de inteles.

multumim de dependenta Smile e un gand ciudat dar placut.

numai bineeeSmile

"Asta e diferenta dintre salvari si electricitate. // Dintre magnolie si fericire. // Întelegi? // Întelegi? // Întelegi? // Întelegi?... " (Pasa de pe c.u.g.)
19-06-2009 16:58
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Uka008 Offline
Fruntas
**

turele pe forum le-am dat de mult si le dau in fiecare zi in cautare de ceva nouTongue doar ca pana acu nu eram"register" cred ca am gustat si inteles cam tot ce ii pe aici Tongue dar citesc cu placere cam tot ce postati pe aici unele texte is chiar amuzante altele ma pun pe ganduriSmile)
anyways have a nice day and hope to hear from you soon>Big Grin<
19-06-2009 17:12
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ina Offline
Fruntas
**

Buna, baieti.
Imi plac mult "operele voastre de arta". Suna lingusitor si roz, dar nu gasesc alta forma.
Mi-am umplut prietenii de melodiile voastre, imi pare rau ca nu am avut inspiratia sa le dau direct linkul, sa downloadeze ei albumul, asa ati avea o idee mai concreta de cati dintre noi va asculta.
Am ajuns la steleverzi pe cont propriu, acum 3 luni cred, de la Oza-Traieste, o melodie ce o am in calculator de mult, mult timp. Nu am idee de unde, dar era acolo. Si am "redescoperit-o" (fac asta des cu melodiile mele de suflet, le descopar, le las sa mi se muleze pe sufletel, le redescopar, and so on.)
Intr-una din redescoperiri, mi-am dat seama ca imi place foarte mult(din nou, doar ca de data asta nu mi-a fost de ajuns) Smile Si am inceput sa ma imprietenesc cu youtube-melodii oza. Am ajuns la steleverzi, betia gandului. Apoi au urmat toate. Am citit mai sus, sau in alt topic (in fine) ca nu va grabiti in a "lansa" alte melodii. Si mie-mi convine, transmit multe, daca ne-ati da prea multe deodata, nu le-am simti intra-devar pe toate, nu incap intr-un om intr-o perioada scurta de timp. Ca de exemplu, eu rar ascult tot albumul intr-o singura zi, doua. Deobicei e o melodie, corelata cu o stare, sau invers. mai multe nu incap. Smile
Concluzie, daca se poate zice asa, foarte bun, cel mai bun.

l.e: Am citit dialogurile din culise plangand, cu un zambet tampit.
(This post was last modified: 14-12-2009 14:28 by ina.)
14-12-2009 13:08
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump: